StyleXclusief

'de combinatie van sfeervol en techniek'

StyleXclusief

Over de ontwerper

StyleXclusief staat voor een uniek gevoel voor stijl en de wetenschap van de moderne technologie van vandaag. Met ons complete concept adviseren wij u bij de styling van interieur en de techniek die het wonen of werken een stuk comfortabeler maken.

Studio StyleXclusief

Met onze showroom en studio in een nieuwgebouwde krukhuis boerderij geven wij een complete belevenis van ‘het nieuwe wonen’. Door de afwisseling van rustige tinten met sobere materialen en de combinatie met exclusieve stoffen en meubels, creëert Wytske Hartog een elegante toch stoere stijl. Op het gebied en audio-video demonstreren wij u graag de slimme gebruikersvriendelijke oplossingen. Hoe kun je met gemak genieten van muziek, beeld, sfeerverlichting, temperatuur tot aan de bediening van uw openhaard aan toe. Peter Altevogt heeft met zijn ervaring en expertise in de ICT-branche een bijzonder kijk op de bediening van huizen en bedrijven, hij geeft graag uitleg over deze snel ontwikkelende wereld.

Voor binnendeur oplossingen werken wij nauw samen met Doors Orange. De combinatie van sfeervol en techniek is de uitdaging in ‘deuren’ bij elk project wat wij onderhanden krijgen.

Werk van StyleXclusief