Dosis

'inspireren, creëren en realiseren'

Dosis

Over de ontwerper

Een interieur dat is afgestemd op uw wensen en stijl? DOSIS maakt het verschil. We ontwerpen interieurs voor woningen, horeca, winkel- en kantoorruimtes. Op geheel eigen wijze en perfect passend. DOSIS ontwerpt interieurs die optimaal aansluiten bij uw manier van leven. Wij vertalen uw wensen naar een uniek ontwerp waarin stijl en comfort voorop staan. Onze interieurs worden speciaal voor u ontworpen en gemaakt. Toegespitst op uw wensen en afgestemd op uw situatie. DOSIS verzorgt elk aspect van het totaaltraject. Naast complete interieurprojecten, kunnen wij ook deelprojecten verzorgen.

DOSIS interieur design

Bijzonder inspirerend.

DOSIS komt graag bij u langs om te kijken wat de beste oplossingen zijn voor uw situatie. Wat wilt u? Wat past bij u? Wat is er mogelijk? Samen komen we tot inspirerende ideeën die de basis vormen voor een passend interieurontwerp.

Creëren wordt realiseren

Naast het leveren van een ontwerp, kan DOSIS – indien gewenst – ook de uitvoering op zich nemen. Dat wil zeggen, de realisatie van het ontwerp, de regie over de planning, de inzet van mensen etc. Op die manier kunnen wij u alles uit handen nemen. Een interieur dat optimaal aansluit bij uw manier van leven? Dat is wonen volgens DOSIS. Wij ontwerpen interieurs die u passen als een jas. Waarin woongemak centraal staat. Uw huis is een ruimte waarin geleefd mag worden. Een mooie ruimte is het beste visitekaartje voor uw bedrijf. DOSIS draagt daaraan graag haar steentje bij. Wij geven vorm aan winkels, horeca, showrooms, kantoren, werkplekken en bedrijfspanden. Met creatieve deepen en praktische oplossingen.

Doordacht design

Samen met Doors Orange bedenken wij slimme en mooie oplossingen in binnendeuren. Techniek en smaak samengevoegd tot een smaakvol geheel.

Werk van Dosis