De Hotel Partners

"Inspireren, innoveren en realiseren"

De Hotel Partners

Over de partner

De Hotel Partners zijn actief bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Wij hebben alle disciplines in huis om u te adviseren bij alle mogelijke wensen zodat deze succesvol wordt gerealiseerd. Bij de projecten wordt onze professionele kennis over bouw, ontwerp, inrichting en onderhoud volledig ingezet. Wij hechten zeer veel waarde aan het opleveren van kwalitatieve hoogwaardige projecten. Om dit te bereiken besteden De Hotel Partners voldoende zorg aan de detailleringen en materiaalgebruik. Hierbij worden de eigenschappen van de materialen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Op deze manier creëren wij projecten met een langdurig gebruiksgemak.

UNIEKE SAMENWERKING

De Hotel Partners is een initiatief van Master Totaalinrichting, Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep en Interface. Zij zijn al jaren specialisten op het gebied van Hospitality en hebben al mooie projecten op hun naam staan. Door de krachten te bundelen kunnen wij u van A – Z adviseren, begeleiden en ontzorgen.

INSPIRERENDE MOCK-UP ROOM

Op de Dirk Storklaan 65 in Hoofddorp heeft De Hotel Partners een unieke inspiratie kamer ontwikkeld waar alle nieuwste noviteiten zijn verwerkt op het gebied van Hospitality.

Samen met Bakels + Ouwerkerk heeft Doors Orange als gelieerd partner hier het Visiouz concept toegepast. Opvallend, onopvallend!

Werk van De Hotel Partners