Nijboer Interior

"Maakt binnen bijzonder"

Nijboer Interior

OVER DE ONTWERPER

Nijboer brengt interieurwensen tot leven. Sinds 1992 realiseren we mooie en bijzondere interieurprojecten voor de zakelijke en particuliere markt. Dat doen we met een hechte groep vakmensen. Specialisten met liefde voor het vak. Van de interieurarchitecten en de bouwers tot en met het team van planning en logistiek.

NIJBOER INTERIOR & DESIGN

We beheersen het proces. We ontwerpen en bouwen, leveren op locatie en verzorgen montage en afwerking. En juist doordat we zelf ontwerpen, is het werk van externe architecten bij ons ook in vertrouwde handen. Samen gaan we voor het allerbeste, maatwerk met een persoonlijke touch. Want een maatwerkinterieur laat iets van jezelf zien. Waarden die belangrijk zijn voor jou of je gezin of organisatie.

Die passie en dat enthousiasme dat delen wij als Doors Orange met Nijboer. Dat zit bij ons beiden van binnen. En dat maakt dat het werkt. Samen maken we de wereld mooier. Voor Nijboer verzorgen wij alle deurwensen. Samen realiseren wij het absoluut mooiste, in combinatie met het beste!

Werk van Nijboer Interior