Mariska Jagt

'where your personality meets my signature'

Mariska Jagt

OVER DE ONTWERPER

Mariska Jagt is een Nederlandse Interieur Ontwerper. Het bewustzijn dat schoonheid in heel kleine dingen schuilt, maakte de drang naar creëren steeds groter. Vol enthousiasme en bevlogenheid gaat ze te werk en neemt ze haar opdrachtgever mee in het proces vernieuwend te denken. Om net datgene toe te passen waar men zelf niet van had durven dromen. Mariska Jagt werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers in de luxemarkt.

INTERIOR DESIGN STUDIO MARISKA JAGT

Met haar studio ontwerpt ze eigentijdse interieurs, meubels en producten op maat voor degenen die de essentie van schoonheid hoog in het vaandel hebben staan en die ook toegepast willen zien op de plekken waar met liefde verbleven wordt.

De ontwerpen worden gekenmerkt door de juiste mix van stoere en spannende elementen op een sobere en ingetogen basis, waarbij schoonheid en functionaliteit hand-in-hand gaan. Het esthetisch oog en de kracht om de wensen en behoeften van de opdrachtgever te vertalen, leiden tot unieke en persoonlijke ontwerpen. De Studio biedt totaalconcepten aan waardoor het mogelijk wordt da ontwerpen ook daadwerkelijk ten uitvoer te brengen zoals ze bedoeld zijn.

Voor en met Doors Orange ontwierp en ontwikkelde de Studio deurontwerpen op basis van het principe dat de focus geheel op ‘de deur’ moet komen te liggen. Oftewel in de wetenschap dat de techniek volledig onzichtbaar met de wand en in de deur zelf is geïntegreerd. Het concept Visiouz™ staat aan de basis van de ontwerpen.

Onder de bezielende quote “where your personality meets my signature” realiseren we op dit moment en 3-tal modellen:

The Grid, The Wave en The Scratch.

Introductie van het model WAVE in September 2016 op Architect@Work – Rotterdam.

Werk van Mariska Jagt