Roelfien Vos

"A perfect balance in materials, colours and shapes"

Roelfien Vos

Over de ontwerper

Interieur ontwerpster Roelfien Vos werkt onafhankelijk in zowel de particuliere als ook commerciële sector. Tot 1986 woonde zij in Duitsland waar ze haar opleiding genoot. Na een loopbaan in diverse commerciële functies, startte zij een carrière als Interior Designer en richtte zij “De Blauwe Kamer” op in 1999. In 2010 ontstond hieruit “Roelfien Vos Interior Design”. Roelfien vindt haar inspiratie op Internationale Beurzen en tijdens haar vele reizen voor haar internationale klanten. Haar stijl kan het best omschreven worden als een “eclectische mix van hedendaags design, internationale ontwerpen en eigen collecties, met veel aandacht voor details”.

Interior Design & Architecture

Haar werk wordt gekarakteriseerd door een perfecte balans in haar keuze van materialen, kleuren en vormen. En de wijze waarop zij deze combineert. Elk project kenmerkt zich door een rijke diversiteit. Met deze diversiteit binnen haar projecten is zij onderscheidend en is het resultaat van haar talent om de wensen van elk van haar klanten te realiseren. Het werk van Roelfien verschijnt met regelmaat in de Internationale Media en is in 2016 beloont met “The International Design & Architecture Award”.

Sinds 2016 werkt Studio Roelfien Vos en Doors Orange aan een eigen deurencollectie. Hiervan zal in 2017 het resultaat in haar projecten gerealiseerd worden!

 

Werk van Roelfien Vos