DOMUS AUREA

“het Gouden Huis”

DOMUS AUREA

OVER DE PARTNER

Om uw bouwdromen te realiseren, gaat u niet met de eerste de beste in zee. U zoekt een bedrijf waarop u blindelings kunt vertrouwen. Een bedrijf dat de nodige expertise en creativiteit in huis heeft. Dat samen met u de plannen bespreekt en rekening houdt met uw specifieke wensen. Dat voortdurend op zoek is naar vernieuwende technieken. Dat over een ruime ervaring beschikt en een indrukwekkend portfolio kan voorleggen.

Domus Aurea werd in 1990 opgericht door Frank Moelans en Jos Raats. Frank bracht zijn ervaring mee vanuit zijn loopbaan bij een ontwerpbureau voor villa’s en interieur. Jos heeft op dat moment zijn sporen verdiend in de aannemerswereld. Hun gezamenlijke doel: die ervaring combineren om de wensen van de toekomstige bewoners optimaal te realiseren.

Bouwen is een belangrijke beslissing met verregaande implicaties. Het is een proces dat binnen de grenzen van het beschikbare budget en binnen het voorziene tijdschema moet worden uitgevoerd. Als één van die elementen uit het oog verloren wordt, zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Meer dan 20 jaar na haar oprichting kan Domus Aurea een indrukwekkende lijst met realisaties overleggen. Meer dan 250 succesvolle projecten in Vlaanderen en Nederland. Frank en Jos staan nog steeds aan het roer van het bedrijf, bijgestaan door enthousiast en vooral competent team van medewerkers. En met samenwerkingen met andere specialisten, ieder op hun eigen vakgebied. Zoals met Doors Orange als het gaat om alle wensen en verwachtingen met betrekking tot de binnendeuren: functioneel & fraai.

Geen twee realisaties zijn hetzelfde!

Cottage of herenhuis, loft of pastorie, nieuwbouw of renovatie van een oud pand; aan elk project wordt met evenveel liefde en beroepsfierheid gewerkt. Geen twee realisaties zijn hetzelfde. Daar staat het persoonlijke contact garant voor. Ambachtelijke en eigentijdse, vernieuwende technieken gaan hierbij hand-in-hand. Alles wordt volgens uw wensen gerealiseerd, zodat het eindresultaat met recht uniek genoemd kan worden.

Dat onze opdrachtgevers onze aanpak op prijs stellen, blijkt uit tal van referenties. Het zijn steeds dezelfde argumenten die terugkeren: aandacht voor kwaliteit, oog voor esthetiek en originaliteit, zoeken naar het authentieke, maximale inzet van talent, vakmanschap en nauwkeurige kostenbewaking.

Wij nemen uw zorgen op ons, zodat u achteraf kan terugblikken op een vlotte en aangename samenwerking

Werk van DOMUS AUREA