DESIGNA Architectuur

'ontwerpen van binnen naar buiten'

DESIGNA Architectuur

Over de ontwerper

Bertram Terpstra, is al meer dan 20 jaar de drijvende kracht en oprichter van Designa Interieur & Architectuur BNA. In de studio voor architecten in Laren NH en de showroom voor interieur in Hilversum, geeft Bertram samen met zijn team van vakmensen vorm aan zeer exclusieve bouw- en verbouwingsprojecten. Met het ‘Designa principe’ van binnen naar buiten denken, ontwerpt en realiseert Designa Interieur & Architectuur BNA uw ‘droomhuis’.

Designa Interieur & Architectuur

Door de totaalaanpak van Designa Interieur & Architectuur BNA komen alle facetten van bouwen, Bouwmanagement, interieur, verlichting, meubilering, stoffering, ontwerp en styling aan bod. Daardoor kan Designa Interieur & Architectuur BNA u alle zorg uit handen nemen.

Zo ook voor wat betreft binnendeur oplossingen. De samenwerking met Doors Orange is intensief en gebaseerd op streven naar perfectie. Wilt u ook ontdekken wat Designa Interieur & Architectuur BNA voor u kan betekenen, dan nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend advies of een inspirerend gesprek in onze ontwerpstudio in Laren NH.

Werk van DESIGNA Architectuur